Forside - Medlemskab / Billetter - Hotellet - Musikcafé - Organisation - Historik - Links

     
d. 24.09.16 Musikcafé arrangement

Mongotube feat. Baard Owe

Bandet Mongotube lagde lørdag 24. september vejen forbi KulturHotellet i Rønde. Med koncerten inviterede Musik i Rønde til en meditativ og sanselig stund, der på blid og kærlig vis sneg sig ind under huden og dybt ind i hjertet.
Musikken spændte fra det enkle til det storslåede, og leder opmærksomheden til navne som Kate Bush, Goldfrapp og Savage Rose.
Mongotube består af musikerne Lotte Arnsbjerg, Torben Egeris, Mikkel Nordsø og på denne turné percussionisten Jakob Andersen. de er alle erfarne musikere fra danske musikscene med erfaring fra blandt andet navne som Sneakers, Sebastian, Michael Falch, Moonjam, C.V. Jørgensen, Funk Connection og Lars H.U.G.
 
Koncerten tog udgangspunkt i bandets seneste udgivelse Tankeløs: 12 nye kompositioner, der som helhed peger på det uhensigtsmæssige ved menneskers identifikation med tanker og bekymringer. Budskabet er at væren er det primære formål med livet - at det er op til os selv at foretrække væren frem for gøren.
Teksterne er billedskabende og poetiske fortællinger, der nærmest som visualiseringer guider publikum ind i en salig, dybfølt stemning, hvor batterierne oplades med ny kraft, livsglæde og ikke mindst en følelse af, at vi alle hænger sammen.
Med sig på tekst og stemme havde gruppen skuespilleren Baard Owe, der næppe behøver nærmere præsentation efter en indsat gennem en menneskealder på film og teaterscenen.


  HJEMMESIDE  www.mongotube.net