Michelle Birkballe Band

MiR jubilæumskoncert

Lørdag d. 13. januar kl. 19.30

Michelle er vokset op i Thorsager i en søskendeflok på seks, hvor hun allerede som barn danner sit eget band og senere tjente til livets ophold som fårehyrde, århusiansk værtshusmusiker og som rengøringskone i et studie, for at kunne indspille sine sange. Hun er den jyske, hæse sangerinde, som både kan synge følsomme ballader og give den som rå, hæsblæsende rocksangerinde.


Michelle er en storyteller, og formår at fortælle sine historier, og synge hendes sange, så man bliver helt grebet, og som ofte er så hudløst ærligt at det går lige i hjertet på publikum
- og så dén der helt specielle hæse, sødmefyldte stemme og musikken der præger præg af hun helt klart er en rock and roller af den gamle skole. Hendes egne tekster krydres med favoritter fra blues-rock-kataloget i helt personlig fortolkning. Hele vejen igennem : Old school rock&roll.


Uanset om Michelle spiller sine danske sange, eller sit amerikansk inspirerede blues rock, så kan man være sikker på man får en aften med hæsblæsende stemme, et swingende band og masse af gode historier. Tænk Janis Joplin, tænk Suzi Quatro og Bonnie Raiit - og tilsæt så lige dén der helt specielle, hæse Michelle-sødme.
   

Michelle Birkballe - vokal & guitar

Jakob Baumgartner - guitar & kor
Josef Baumgartner - tangenter & kor
Jakob Skytte - bas & kor

Per Kolling - trommer & kor


Se meget mere her:  https://michellebirkballe.dk

INFORMATION

Michelle Birkballe Band
 
MiR jubilæumskoncert


NB! - Billetterne tilbydes først til MiR´s medlemmer.

Evt. resterende billetter 

frigives d. 4. december.


PRIS MEDLEM

200,- kr.


PRIS IKKE MEDLEM

250,- kr.


PRIS UNGE u.26

75,- kr.


TIDSPUNKT

Lørdag d. 13. januar 2024

kl. 19.30


STED:

Kulturhotellet

Hovedgaden 10,  

8410 Rønde

Se på kort


KONTAKT:
tlf.: 28 49 14 35
mir@musikiroende.dk