Gantriis Trio

Torsdag d. 23. september kl 19.30


Gantriis Trio

Den danske sangskriver Anders Gantriis tager hul på sin kommende vinter tourné ved at spille en efterårskoncert i Rønde. Egentlig skulle turen først starte til vinter, men allerede d. 23/9-2021 tager Gantriis og hans trio hul på turen og spiller koncert på Kulturhotellet i Rønde.

Med sig har han en 2 af landets dygtigste musikkere, nemlig den lokale Anders Lampe på guitar og Morten Maltesen på bas.

 

Den gode melodi.

Det, der efterhånden kendetegner sangskrivningen og numrene fra Gantriis, er den gode melodi i centrum, samt emner som de fleste kan forholde sig til. Alle numre fra Anders Gantriis er skrevet med udgangspunkt i hans eget liv, samt det der foregår omkring ham. Teksterne får en dejlig melodi, tilsat af nogle meget kompetente musikere, som Anders også havde med på debut albummet ”In My Mind” som udkom i 2017.

 

Mange Koncerter i 2020 og 2021

Anders Gantriis har - trods en del aflysninger grundet corona - spillet i hele landet sommeren over. Det er blevet til mindre koncerter og uden orkesteret bag, men derimod meget intime koncerter hvor kun Anders og hans Gibson Guitar har været at se på scenen. Over 20 koncerter henover sommeren spredt over hele landet er det blevet til, og der er da også stor ros fra arrangører og publikum, for Anders’ nærvær, små historier og gode melodier.

INFORMATION

PRIS MEDLEM

175 kr.


PRIS IKKE MEDLEM

200 kr.


TIDSPUNKT

Torsdag d. 23. september kl. 19.30


STED:

Kulturhotellet

Hovedgaden 10,  8410 Rønde

Se på kort


KONTAKT:
tlf.: 28 49 14 35
mir@musikiroende.dk