MIR-Musik I Rønde

Gary Snider m. kor ”Leonard Cohen Affair” 

Torsdag d. 29. aug. kl. 20

Gary Snider har i det sidste par år begejstret Leonard Cohen fans med sine personlige og autentiske fortolkninger af Cohens fantastiske sange.


Musikken krydres med forklaring af teksterne og deres baggrund. Gary reciterer udpluk, så publikum inspireres til at lytte mere intenst til de poetiske og til tider komplekse tekster.


Gary og Leonard har mange ting til fælles: begge var født i Canada i jødiske familier med musikalske mødre og de mistede begge deres fædre, da de var små drenge. Som unge mænd rejste de fra Canada for at søge frihed og kunstnerisk udfoldelse i udlandet. Som Gary siger: 'Jeg føler virkelig, at jeg kan forstå og identificere mig med Leonard. Der er så meget i hans liv, som jeg kan genkende'. Leonard bosatte sig i mange år i Grækenland og USA. For Garys vedkommende blev Danmark lykkens land!


Gary har udvidet sit show med to dejlige korsangere, Katrine Hald ogConnie Pilgaard Nielsen. Sammen giver de nyt liv til Cohens sangskat og en uforglemmelig oplevelse for Cohen entusiaster!

INFORMATION

PRIS MEDLEM

150,- kr.


PRIS IKKE MEDLEM

200,- kr.


TIDSPUNKT

29. august

Koncert kl. 20.00


STED:

Kulturhotellet

Hovedgaden 10,  8410 Rønde

Se på kort


KONTAKT:
tlf.: 28 49 14 35
mir@musikiroende.dk

FORSIDE   I   ARRANGEMENTER   I   MEDLEMSKAB    I   ARKIV   I   OM MIR   I   HOTELLET   I   SPONSORER   I   KONTAKT

Webmaster: www.ivansand.dk