Ginne Marker

Torsdag d. 20. februar kl. 20 

At møde et så rent og modent talent som Ginne Marker er uhørt sjældent. Denne 25-årige Aalborgensiske guitarist/singer/songwriter er en fremragende guitarist, en højt udviklet sangskriver og en sanger med en smuk og udtryksfuld stemme, der formidler dybe følelser på en stille, intens og rørende vis.


Musikken kan beskrives som singer/songwriter jazz/folk som vi kender det fra for eksempel Norah Jones eller Melody Gardot, blot med – i vores ører – endnu større dybde i både tekst og musik.


Ginne Marker har i løbet af 2019 udsendt tre singler, den seneste 20.09.19, og single nr 2, Sunny Days, er i skrivende stund blevet streamet mere 125.000 gange. Meget flot for en debutant. Ginne Markers debut album, For Seasons To Come, udkommer 15.11.19 på Giant Birch. Albummet er produceret af Aske Jacoby.


Andre folk I branchen har også bemærket Ginne Markers store musikalitet. Således har den legendariske Københavnske Jazzklub Montmartre allerede hyret Ginne til en koncert i foråret. En flot fjer i hatten. Desuden har popbandet Dodo and The Dodo’s fået øje på hende og hyret hende som guitarist og korsanger på deres efterårsturné 2019.


Ginne Marker spiller en solo-koncert i Rønde
INFORMATION

PRIS MEDLEM

100- kr.


PRIS IKKE MEDLEM

150- kr.


TIDSPUNKT

20. februar

Koncert kl. 20.00


STED:

Kulturhotellet

Hovedgaden 10,  8410 Rønde

Se på kort


KONTAKT:
tlf.: 28 49 14 35
mir@musikiroende.dk

FORSIDE   I   ARRANGEMENTER   I   MEDLEMSKAB    I   ARKIV   I   OM MIR   I   HOTELLET   I   SPONSORER   I   KONTAKT

Webmaster: www.ivansand.dk