Molde

Torsdag d. 3. Juni  2021 kl. 19.30         

MOLDE er et folkband, der ikke er bange for at dyrke hverdagens eventyrlige sanselighed. De danske tekster kredser om kærlighed, melankoli og inderlighed. Og om den banale men dybe glæde ved at leve og være en del af naturen. Maria Moldes sange er smittende og umiddelbare, inspireret af amerikansk country og bluegrass med afstikkere til den nordiske folke- og visetradition. Sangene er båret frem af Marias lysende vokal, som er blevet sammenlignet med både Alison Krauss og Alberte. Det er let at holde af MOLDE, som bobler af groovy spilleglæde og fælles kærlighed til folkemusikkens dybe rødder.

 

MOLDE består af Maria Molde (komponist, vokal, mandolin), Uffe Holmsgaard Eriksen (guitar, cittern, klarinet), Jonathan Feig (violin) og Jens Rosenberg (kontrabas)

"Tak for den dejlige koncert. Vi har fået mange gode tilbagemeldinger, og én sagde endda, at det var den bedste koncert, han havde hørt hos os, og det siger jo ikke så lidt, når man tænker på de fantastiske musikere, vi har haft". Niels Jørn Thomsen, Wintercoat, 2020

“MOLDE optrådte med varme, charme, humør og spilleglæde, så man straks bliver fanget af deres musik med smægtende country- og americana-toner blandet med lidt jazz, balkan og bluegrass”. Per Dyrholm, Rootszone.dk 2020. Se hele anmeldelsen her.


MOLDE på Soundcloud
MOLDE på Facebook
MOLDE på youtube

Booking: moldeband@gmail.com

INFORMATIONPRIS MEDLEM

100 kr.


PRIS IKKE MEDLEM

150 kr.


TIDSPUNKT

Torsdag d. 3. juni kl. 19.30


STED:

Kulturhotellet

Hovedgaden 10,  8410 Rønde

Se på kort


KONTAKT:
tlf.: 28 49 14 35
mir@musikiroende.dk