MIR-Musik I Rønde

ANNA KRUSE synger Edith Södergran - Spil Dansk

Fredag d. 1 november. kl. 20

At synge samman og lave musik – hvor lyden af mange bliver et og vores puls den samme. Det elsker jeg!


I de siste år har jeg levt som freelance som udøvende musiker og med et stort hjerte i musikundervisning af alle slag især arbejdet med dem som ville lave egen musik. Det er noget af det, jeg syntes, er det mest inspirerende at arbejde med.


Jeg er rytmisk uddannet sanger og var udviklingsstuderende fra Sverige i 2 år på RCM på Holmen. Det er variationen jeg kan lide fra at være solist med DR Bigband, skrive sange med 500 børn ad gangen sammen med Kirsten Juul Seidenfaden også hos DR, Spille musikteater for børn, samarbejde med skuespiller Lars Bom og svenske Stina Ekblad… Dansk fælles sang og LMS er mine ynglings projekteter ved siden af mine egne hjertesange.


I sidste 10 år har jeg lavet 5 udgivelser i eget navn som alle har fået stolt-gørende anmeldelser! Lyckokatt 2010 ChampagneFötter 2013 Himlens rand 2017 Till Fots…2017 Nordisk Bigband poesi 2017. Malling. Musikken spilles solo, duo, trio – helt op til Bigband.


I denne koncert akkompagneres jeg af multimusikeren Henriette Groth


Edith Södergran levede 1892-1923.


Hun var poeten, der ikke blev anerkendt mens hun var i live, men som efterfølgende har haft stor betydning for de nordiske sprogs lyrik. Hendes værker er oversat til mere end 50 sprog.


Hun blev kun 31 år gammel og kæmpede fra hun var 15 år mod tuberkulose. Hun brugte sin sygdom, sine følelser, sit liv og sig selv til at skabe et kreativt livsværk midt i en verden af fattigdom, krig og kaos!


Hun var en rebel, havde humor, ben i næsen og var nok lidt besværlig indimellem.

INFORMATION

PRIS MEDLEM

50,- kr.


PRIS IKKE MEDLEM

100,- kr.


TIDSPUNKT

1. november

Koncert kl. 20.00


STED:

Kulturhotellet

Hovedgaden 10,  8410 Rønde

Se på kort


KONTAKT:
tlf.: 28 49 14 35
mir@musikiroende.dk

FORSIDE   I   ARRANGEMENTER   I   MEDLEMSKAB    I   ARKIV   I   OM MIR   I   HOTELLET   I   SPONSORER   I   KONTAKT

Webmaster: www.ivansand.dk