Trio Svin

Torsdag d. 22. April kl 19.30

"Trio Svin" leverer et velplaceret æselspark i mellemgulvet med deres kompromisløse, rå og autentiske attitude. De 3 jyske drenge kolliderer i et inferno af tunge grooves, hårrejsende hastigheder og tøjlesløs energi. Der er lagt op til røvfuld når drengene går løs og der bliver ikke sparet på tandsmøret.

Som en modstandsbevægelse til den ‘smukke nordiske folkemusik’ kæmper Trio Svin en brav kamp om at gøre verden til et lidt grimmere sted én koncert af gangen. Som at kradse et myggestik, eller gå med en sten i skoen, der gør ondt på den gode måde, føles Trio Svin bare fantastisk, selvom det er lidt forbudt at elske dem. Katharsis (”åndelig renselse ved afreagering”) i folkemusikform!

 

Født ud af et ønske om at nedbryde musikalske grænser og gøre oprør mod alle de sentimentale svenske polska’er i verden, var Trio Svin til stede i 2011 på den berømte Skurups Folkhögskola i Sverige. Bandets ultimative mål var at bevise, at der ikke er nogen musikalsk idé som er dårlig nok, ingen for hurtig melodi, ingen mash-up for underlig.

Ihærdige i forsøget på at udvide udtrykket ”tradition” slog de sig sammen i deres ønske om til en start at lave beskidt, gritty folkemusik med holdning. Resultatet blev en infernal kollision af tunge riller, hurtige hastigheder og uhæmmet energi.

Takket være deres debutalbum "Ornernes Magt" (2014) blev Trio Svin nomineret i kategorien "Årets talent" ved Danish Music Awards Folk i 2015.


Trio Svin består af

MAGNUS HEEBØLL JACOBSEN-Percussion

THYGE SØNDERTOFT VAN DASSEN-Violin

SØREN VINTHER RØGEN- Guitar

INFORMATION

PRIS MEDLEM

100 kr.


PRIS IKKE MEDLEM

150 kr.


TIDSPUNKT

Torsdag d. 22. april kl. 19.30


STED:

Kulturhotellet

Hovedgaden 10,  8410 Rønde

Se på kort


KONTAKT:
tlf.: 28 49 14 35
mir@musikiroende.dk