MIR-Musik I Rønde

Van The Man - med musik af Van Morrison

Lørdag d. 28. sept. kl. 20.00 (spisning kl. 18.00)

Van The Man Band med 11 musikere på scenen spiller udelukkende musik af den verdenskendte irske musiklegende Van Morrison. Det flotte repertoire er en unik blanding af folk, soul, jazz, rock og blues - med en umiskendelig tone af Irland. Blandt hans mest kendte sange er ”Brown Eyed Girl” og ”Have I Told You Lately”, som er moderne klassikere.


Van Morrisons musikalske univers er bredt og varieret. Der er en enkelhed og noget velkendt over lyden, for selv om Van Morrison er kosmopolit og ikke altid irsk i sit tonesprog, gennemsyres hans produktion af den typiske irske melankoli og glæde, spiritualitet og musikalitet, som irere er kendt og elsket for verden over.


Med gentagne succesfulde koncerter har Van the Man Band for alvor slået sit navn fast som et orkester, der kan sit kram, og som derfor appellerer til publikum i alle aldre. Bandet består af 11 medlemmer med både blæser- & korsektion, og Van The Man Band har bl.a. spillet på Skanderborg Festival, Tunø Festival, Tivoli samt i Danmarks Radio. Det er en enestående koncertoplevelse med en stor, flot lyd – om man vil nyde musikken eller danse.

INFORMATION

PRISER MEDLEM

Uden mad 150,- kr.

Incl. mad 250,- kr.


PRISER IKKE MEDLEM

Uden mad: 200,- kr.

Incl. mad 300,- kr.


TIDSPUNKT

28. september

Koncert kl. 20.00

Spisning kl 18.00


STED:

Kulturhotellet

Hovedgaden 10,  8410 Rønde

Se på kort


KONTAKT:
tlf.: 28 49 14 35
boeje1805@gmail.com

FORSIDE   I   ARRANGEMENTER   I   MEDLEMSKAB    I   ARKIV   I   OM MIR   I   HOTELLET   I   SPONSORER   I   KONTAKT

Webmaster: www.ivansand.dk