FREDAGS-JAZZ med EFEU og DRIVE-IN-JAZZ

Fredag d. 12. Maj kl. 19.30

EFEU er en dansk jazz kvartet bestående af Emil Whitta (trommer), Mikkel Deleuran (bas), Nikolaj Fabricius Bjerre (klaver) og Simon Mortensen (saxofon). Gruppen spiller egne kompositioner, som bevæger sig indenfor den nordiske jazz med fokus på stærke melodier svævende puls og åben improvisation. Nøgleordene er plads, åbenhed og nysgerrighed når de indleder den musikalske samtale og tager publikum på en unik rejse til et univers hvor alt kan ske.


DRIVE-IN-JAZZ

Det hele startede i MiR i 2005.
Dengang afholdt MiR såkaldte klubaftener, hvor lokale musikere mødte op med deres instrument under armen for at spille sammen med ligesindede. Her dannede 4 musikere (hvoraf 2 stadig er en del af gruppen) et lille band, som flere gange optrådte i forskellige MiR-sammenhænge. Siden er orkestret vokset til en sekstet, og den nuværende besætning har holdt sammen i 6-7 år.
Stilen er, som navnet antyder, jazz (af den ret tilbagelænede slags). Men desuden ynder vi at spille latin, blues, evergreens - ja, selv jazzificerede versioner af gode popnumre har fundet vej til repertoiret

INFORMATION

PRIS MEDLEM

 100kr.(+billetgebyr 3,75 kr)


PRIS IKKE MEDLEM

 150 kr.(+billetgebyr 3,75 kr)


PRIS  UNGE u.26

50 kr.(+billetgebyr 3,75 kr)


TIDSPUNKT

Fredag d. 12. maj 2023

kl. 19.30


STED:

Kulturhotellet

Hovedgaden 10,  

8410 Rønde

Se på kort


KONTAKT:
tlf.: 28 49 14 35
mir@musikiroende.dk