SonAros

Lørdag d. 30. september kl. 19.30

Danseinstruktion med Grisell Gonzales Bravo kl. 19.00

SonAros er en gruppe af garvede musikere, som spiller cubansk “son”, som vi bl.a. kender det fra “Buena Vista Social Club”. En stilart der oprindelig stammer fra bondeland og bjerge i Cuba, hvor den traditionelle guitar “tres” og det flerstemmige mandskor er et særkende for genren. Musikken er både lytteværdig og dansevenlig.

I front af orkesteret står forsangeren - en sonero - Rufino Almanza , som giver musikken sin egen energi og fortolkning. Rufino har arbejdet med musik siden 1979 hovedsageligt med latinamerikansk/caribisk folkemusik og musik med afsæt i sociale og politiske forhold i Latinamerika.

Han og de øvrige medlemmer har spillet med i mange bands gennem tiden, bl.a. Groupo Pueblo (Nicaragua), Orkesta Más Que Nada, Latin Dance Band, Los Gran Daneses, Orquesta Llego La Hora.


Kl. 19.00 inden koncerten giver danseinstruktør Grisell Gonzales Bravo fra Cuba en indledende introduktion til de grundlæggende dansetrin. Stilarten ”Son” er en af forfædrene til Salsa, og kan man danse Salsa, vil man helt sikkert føle sig i godt selskab med SonAros. Vil man nørde lidt mere i stilarterne, er ”Son” karakteriseret ved at man danser på de ubetonede taktslag, hvilket giver en blødere og mere sensuel dansestil end Salsa.


Orkesteret består af musikere fra Århus og omegn:

Rufino Almanza Sonero og fløjte

Benny Morthorst Tres, guitar og kor

Robert Jagd Congas og percussion

Claude Chichon Maracas og kor

Niels Ruge Kontrabas og kor

Få kridtet danseskoene! Inden koncerten kan du fra kl. 19.00  lære de grundlæggende dansetrin, eller få pudset formen af sammen

med instruktør Grisell Gonzales Bravo.

INFORMATION

PRIS MEDLEM

 175 kr.(+billetgebyr 7,25 kr)


PRIS IKKE MEDLEM

225 kr.(+billetgebyr 8,25 kr)


PRIS  UNGE u.26

75 kr.(+billetgebyr 5,25 kr)


TIDSPUNKT

Lørdag d. 30. september 2023

kl. 19.00


STED:

Kulturhotellet

Hovedgaden 10,  

8410 Rønde

Se på kort


KONTAKT:
tlf.: 28 49 14 35
mir@musikiroende.dk