Tradish - Irsk folkemusik

Fredag d. 26. april kl. 19.30

Siden de blev dannet i 2009, har Tradish optrådt på hundredvis af scener på tværs af Europa. Som en del af den levende irske musiktradition, spiller Tradish sig ind i en spændende og livsbekræftende blanding af det gamle og det nye, fortid og nutid, med en stærk forankring og respekt for rødderne.

Deres sidste album: Handmade tales- er en samling af 15 håndlavede numre udført på håndlavede akustiske instrumenter - 15 fortællinger med hver sin historie. Det er et destillat af bandets helt specielle lyd, hvor deres egne kompositioner tilføres den irske traditionelle musik. Handmade tales er et snapshot af, hvordan bandets karakteristiske lyd har udviklet sig gennem mange års sammenspil: lyden af 3 stemmer og 6 hænder, som spiller på instrumenter håndbygget af træ, strenge og gedeskind.

Det forrige album: Roots & Shoots- høstede begejstrede anmeldelser tværs over Europa, og Tradish blev valgt som ét af 10 bands til at repræsentere Danmark i musikeksport projektet “Danish Roots - Growing in the World”.


John Pilkington: vokal, guitar, bouzouki
Louise Ring Vangsgaard: violin, viola, vokal
Brian Woetmann: bodhrán, percussion, mandolin, vokal, step


Arrangeret af MiR i samarbejde med: www.kulturhotellet.dk og www.oplevsyddjurs.dk

Støttet af Syddjurs kommune og States Kunstfond

INFORMATION

PRIS MEDLEM

160 kr.


PRIS IKKE MEDLEM

210 kr.


PRIS  UNGE 15 - 26 år

80 kr.


TIDSPUNKT

Fredag d. 26. april 2024

kl. 19.30


STED:

Kulturhotellet

Hovedgaden 10,  

8410 Rønde

Se på kort


KONTAKT:
tlf.: 28 49 14 35
mir@musikiroende.dk