Den syvende søn

(Beat og Psykedelisk Rock)
Lørdag d. 17. august kl. 20.00

Med Michel Belli i front, er beatorkesteret Den Syvende Søn klar med sange fra det nye album - Når mængden svinder ind - deres 5. album, som samler en række sange fra bagkataloget - og føjer fire helt nye til!
Blandt de nye indspilninger er både en fortolkning "Morgenstund har guld i mund" - som Michel Bellis afdøde far indspillede tilbage i 1960'erne - samt en nyskrevet hyldest til Peter Belli.


I 2013 udkom bandet med deres første udgivelse, og i foråret 2023 kom albummet - Alt på spil - som havde 2 gæster med på nogle sange - Mathilde Falch og Michels far, Peter Belli, som gav sit bidrag i en smuk og rørende duet med sin søn; ”En sidste sang” blot to måneder før sin død. Smag fx på dette tekst-uddrag:


Når lyset brænder ud / og natten den bliver ved / og takten går i stå / så er det helt okay / for publikum var med / og stemningen var høj / og sættet det var langt / der’ altid en sidste sang.


Men hvordan lyder Den Syvende Søn? tænker du.
Bandet er først og fremmest et rockorkester, med et charmerede og lunt retro-udtryk hentet i 60’er-beat og psykedelisk rock.

Det aktuelle album er som forgængeren produceret af Christian Ki, og besætningen er også den samme. Det er altså Michel Bellis karakteristiske vokal, brødrene Winbergs symbiotisk swingende bund, Mads Jensens orgel og tangenter, der bryder og samler og Mikkel Grues smagfulde og til tider rivende guitar.

Der er lagt op til en markant musikalsk aften.


Den Syvende Søn er:

Michel Belli, vokal 

Adam Winberg, trommer

Tobias Winberg, bas 

Mads Jensen, keys 

Mikkel Grue, guitar


Arrangeret af MiR i samarbejde med: www.kulturhotellet.dk og www.oplevsyddjurs.dk

Støttet af Syddjurs kommune og Statens Kunstfond

INFORMATION

PRIS MEDLEM

220 kr.


PRIS IKKE MEDLEM

270 kr.


PRIS UNGE 15 - 26 år

110 kr.


TIDSPUNKT

Lørdag d. 17. august 2024

kl. 20.00


STED:

Kulturhotellet

Hovedgaden 10,  

8410 Rønde

Se på kort


KONTAKT:
tlf.: 28 49 14 35
mir@musikiroende.dk