Trio Serene Haydn, Rachmaninov og Smetana
Søndag d. 29. september - Klokkeslet følger

Trio Serene består af Katrín Birna Sigurðardóttir (cello), Aoi Tomioka (violin) og Albin Axelsson (klaver). De er alle studerende på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus, hvor de mødtes. Trioen nyder at spille musik i mange forskellige stilarter og har optrådt på steder som på Haydn festivalen i København og Musikhuset, Aarhus.


Aoi Tomioka (violin) begyndte hendes studier ved Det Jyske Musikkonservatorium i 2017, og er i øjeblikket studerende i solistklassen hos Prof. Mo Yi og Nicolas Sublet. Hun bliver også undervist i Kammer-musik primært af Prof. Henrik Brendstrup og Martin Qvist Hansen. I 2014 og 2016 vandt hun Talentprisen ved “Unge spiller Klassisk”. Siden har hun også modtaget flere legater, som Overlæge Finn Jensen og Hustru Kirsten Finn Jensens Fond, Elli og Peter Ove Christensens Fond.


Den unge svenske pianist Albin Axelsson fik sin professionelle orkesterdebut i juni 2022 med Tjajkovskijs klaverkoncert nr. 1, dirigeret af Johannes Gustavsson. Albin er en erfaren solist og har også optrådt i Rachmaninoffs klaverkoncert nr. 2 og Mozarts klaverkoncert nr. 23. I 2021 var han førstepræmievinder af Gøteborgs internationale klaverkonkurrence. Det Kongelige Svenske Musikkonservatorium har tildelt Albin adskillige stipendier. I 2017 modtog han Norrlandsoperans legat for unge musikere med den ros, at "han viser musikalsk talent af betydelig grad".


Katrín Birna Sigurdardóttir er 20 år gammel og kommer fra Selfoss, Island. Katrín begyndte at spille cello som femårig på den lokale musikskole. Hun flyttede til Danmark i 2021 og var en af vinderne ved Det Jyske Musikkonservatoriums solistkonkurrence 2022, hvorefter hun fik chancen at medvirke som solist med Aalborg Symfoniorkester. Hun er 3. års studerende ved Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus hvor hun studerer hos professor Henrik Brendstrup.


Arrangeret af MiR i samarbejde med: www.kulturhotellet.dk og www.oplevsyddjurs.dk

Støttet af Syddjurs kommune og Statens Kunstfond

INFORMATION

PRIS MEDLEM

Pris følger


PRIS IKKE MEDLEM

Pris følger


PRIS UNGE 15 - 26 år

Pris følger


TIDSPUNKT

Søndag d. 29.september  2024


STED:

Kulturhotellet

Hovedgaden 10,  

8410 Rønde

Se på kort


KONTAKT:
tlf.: 28 49 14 35
mir@musikiroende.dk